Hestens-Alternativ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev

Det med småt

Vær med til at præge Hestens-alternativ til at blive Danmarks største side med information omkring alternative metoder. Hvis du sidder inde med en god historie eller metode, som du mener, at andre kan have glæde af at kende, så må du endelig tage kontakt til mig. Send gerne artikel samt billeder til min mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er også velkommen til at sende din egen historie gerne vedhæftet billede.

ANSVARSFRASKRIVELSE & COPYRIGHT
Dette afsnit gælder for al brug fra Hestens-alternativ.

Ansvarsfraskrivelse
Hestens-alternativ.dk (CVR nr. 35508767) er sammensat af materiale, som bliver stillet til rådighed, og det er uden garantier eller ansvar af nogen art for indholdet. Hestens-alternativ.dk forbeholder sig retten til at afkorte historier, undlade at bringe artikler mv., hvis vi finder, det ikke er af passende karakter.

Copyright
http://www.hestens-alternativ.dk er ophavsretligt beskyttet i henhold til dansk rets regler herom. Billeder, artikler mv. på nævnte hjemmeside må kun viderebringes eller kopieres, hvis kildeangivelsen tydeligt angives, og der gives tilladelse fra Hestens-alternativ. Kontakt mig endelig, hvis du er i tvivl om noget herom.